Sujuvien kulkuyhteyksien äärellä

Itämerentorni sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, upeissa merellisissä maisemissa. Metropysäkin päässä ydinkeskustasta sijaitseva Ruoholahti tunnetaan liike-elämän keskuksena, jossa monipuoliset palvelut ja sujuvat liikenneyhteydet ovat kätevästi käden ulottuvilla. Länsiväylän päätepisteessä sijaitsevaan Itämerentorniin on helppo saapua mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa.

Julkisilla kulkuneuvoilla:

Ruoholahden erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet palvelevat Itämerentorniin saapuvia.


Metro 80 m

Raitiovaunu 70 m

Bussi 70-100 m

Sopimusasiakkaiden pysäköinti

Yleinen pysäköinti 150 m

Yleinen pysäköinti 150 m

Autoillen:

Itämerentornin kahdessa eri tasossa sijaitseva parkkihalli on kiinteistön toimitilojen käytössä. Parkkihalleihin on helppo saapua kaikista suunnista.

Suoraan Länsiväylältä pääsee kätevästi ramppia pitkin Salmisaarenkadulle, jonka päässä on sisäänkäynti parkkihallin tunneliin. Samalla välttyy liikennevaloilta ja isommilta risteyksiltä. Toinen helposti saavutettava sisäänkäynti sijaitsee Itämerenkadulla. Kulku parkkihalleista kerroksiin käy kätevästi hissillä. Sähköautoille on varattavissa latauspisteellisiä parkkipaikkoja.

Vierailijoille suosittelemme 150 metrin päässä sijaitsevaa Ruohoparkkia tai EuroParkia. Kiinteistön pysäköintipaikat on vuokrattu vuokralaisille, eikä erillisiä vieraspaikkoja ole tarjolla.

Pyöräillen:

Itämerentornin valvottu pyöräparkki pitää kulkuneuvot turvassa työpäivän ajan. Kiinteistön suihku- ja pukeutumistilat palvelevat urheilullisemmankin työmatkan taittajia.